Praktisch

Afspreeklocaties

The Green Meeting Center | Arnhem

Adres

Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KM Arnhem

Navigatieadres parkeergarage: Willemstunnel 1

Bereikbaarheid

The Green Meeting Center is uitstekend bereikbaar. Arnhem Centraal Station ligt op slechts 1 minuut loopafstand en Parkeergarage Centraal bevindt zich op steenworp afstand van The Green. Parkeergarage Centraal beschikt over 1.050 parkeerplaatsen, waarvan 14 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Fietsen stallen kan in de bewaakte fietsenstalling op station Arnhem Centraal. De eerste 24 uur is gratis. Een OV-chipkaart is niet nodig. Vanuit daar kan je via de stationshal naar onze locatie lopen (volgens instructies vanaf stationshal). Fietsen stallen bij ons gebouw is niet mogelijk.

Dagkaarten voor de NS zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij onze receptie.

Fabulous Workspots | Bennekom

Adres

Landgoed Groot Nergena
Dr. W. Dreeslaan 1F
6721 ND Bennekom

Bereikbaarheid

Neem vanaf de A12 de afslag Ede en ga richting Bennekom/Wageningen op de N781. Bij de tweede kruising met verkeerslichten bij Bennekom. Je bent het pand dan zojuist voorbijgereden. Sla rechtsaf op de Kielekampsteeg en neem daar direct de eerste weg rechts en rijd ongeveer 200 m terug tot je bij de locatie aankomt. Volg de borden voor de grote parkeerplaats. Loop vervolgens naar het hoofdgebouw. Parkeren is gratis.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ongeveer 10-15 minuten lopen van de locatie: Wageningen Campus/Atlas. Vanaf treinstation Ede-Wageningen kun je aan de noordzijde van het station Syntus lijn 84 of 88 nemen. Als je bij de halte Wageningen Campus/Atlas uitstapt, ben je het pand (aan je rechter hand) vlak daarvoor al voorbij gereden. Loop dus over het fietspad terug in de richting waar je vandaan kwam. Bij het kruispunt met verkeerslichten neem je de Kielekampsteeg naar links en daar meteen de eerste weg rechts. Dan is het nog ongeveer 200 meter voor je bij de locatie bent.

HNK | Ede

Adres

Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Ede (voor navigatie: geef ‘Horapark’ op als bestemming)

Bereikbaarheid

HNK Ede ligt dicht aan de A12 (naar Amersfoort en Arnhem) en dichtbij de A30 (naar Amersfoort), en is dus zeer makkelijk bereikbaar. Neem afslag 24 (Ede-Wageningen) op de A12 en vervolgens de Frans Halslaan en Zandlaan naar de Bennekomseweg. Ga op de rotonde rechtdoor naar de Horalaan, neem de eerste straat linksaf en rijd het Horapark op. Volg de weg en houd links aan.

Parkeren kan gemakkelijk voor de deur of in de parkeerkelder.

Openbaar vervoer

De coachruimte ligt op korte afstand van station Ede-Wageningen. Vanaf het station loop je in ongeveer 10 minuten naar de locatie. Loop aan de zuidzijde het perron af en ga onderaan de trap links. Je komt dan op de Bennekomseweg (rechts). Na ca. 800 meter rechtdoor lopen, tref je aan je linkerhand ons kantoor op nummer 41.

Grytte Bloemenheuvel | Driebergen-Rijsenburg

Adres

Hoofdsstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg

Bereikbaarheid

Met de auto vanuit Utrecht. Neem de afslag Driebergen-Zeist op de A12, ga links onder de snelweg door. Bij de 2e stoplichten na de afrit ga je rechtsaf, en dan gelijk weer rechts. Dit is een auto te gast pad, je rijdt deze rechtdoor, vervolgens rijd je het landgoed Bloemenheuvel op. Houdt rechts aan, wij zitten in het hoofdgebouw op het landgoed, je kan gratis parkeren bij het hoofdgebouw of op de parkeerplekken daar net voor.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte is bus & treinstation Driebergen-Zeist. Vanuit Utrecht met de trein: Je stapt uit op het perron en loopt gelijk het station af Vanuit Nijmegen met de trein: Je komt aan bij de Zeist kant. Je steekt het spoor over en loopt daar het station af. Met de bus: Je komt aan bij de Zeist kant. Je loopt richting de treinen, steekt het spoor over en loopt aan de andere kant het station af. Zodra je het station af bent, steek je over en loop je langs Antropia, over het fietspad. Je volgt de weg volledig tot dat je bij stoplichten aankomt. Hier steek je de weg over naar de overkant van de weg, vervolgens ga je naar rechts en loop je het landgoed op. Je houdt rechts aan, wij zitten in het hoofdgebouw op het landgoed.

Locatie ligt op ca. 5 minuten lopen van Centraal Station Driebergen-Zeist.