Praktisch

Afspreeklocaties

Arnhem | The Green Meeting Center

Adres

Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KM Arnhem

Navigatieadres parkeergarage: Willemstunnel 1

Bereikbaarheid

The Green Meeting Center is uitstekend bereikbaar. Arnhem Centraal Station ligt op slechts 1 minuut loopafstand en Parkeergarage Centraal bevindt zich op steenworp afstand van The Green. Parkeergarage Centraal beschikt over 1.050 parkeerplaatsen, waarvan 14 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Fietsen stallen kan in de bewaakte fietsenstalling op station Arnhem Centraal. De eerste 24 uur is gratis. Een OV-chipkaart is niet nodig. Vanuit daar kan je via de stationshal naar onze locatie lopen (volgens instructies vanaf stationshal). Fietsen stallen bij ons gebouw is niet mogelijk.

Dagkaarten voor de NS zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij onze receptie.

Wageningen

Adres

Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen

Bereikbaarheid

Het binnenhavenkantoor ligt 10 autominuten van de A12 – Amsterdam-Utrecht-Arnhem, A15 – Rotterdam-Arnhem-Nijmegen of A50 – Zwolle-Apeldoorn-Arnhem-Den Bosch.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station: Neem Intercity richting Nijmegen. Vanaf Arnhem Station: Neem Intercity richting Den Helder/Utrecht

Stap uit bij halte station Ede-Wageningen; Ga naar Busstation Ede-Wageningen aan de Zuidkant, Neem bus 88 (Valleilijn) richting Wageningen, uitstappen halte Haagsteeg; Twee minuten lopen naar Binnenhaven. Loop in de richting van de busroute (zuiden); steek over bij rotonde, bij de volgende kruising is Binnenhavenkantoor op de hoek te zien.

Utrecht | Grytte

Adres

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht

Bereikbaarheid

Het pand ligt aan de Maliebaan in Utrecht, een groenrijke laan aan de oostkant van de stad, dichtbij de snelwegen A12, A27 en A28. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid aan de Maliebaan.

Openbaar vervoer

Let op! In verband met werkzaamheden is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer tijdelijk anders:

Vanaf station Utrecht Centraal neem je bijvoorbeeld bus 50 richting Driebergen-Zeist. Stap uit bij de halte ‘Stadschouwburg’. Loop de Nachtegaalstraat af tot het kruispunt met de Maliebaan. Steek de Maliebaan over, Na de kruising vlak voor de Burgemeester Reigerstraat ga je naar rechts. Na een kleine 100 meter bevindt Maliebaan45 zich op nummer 45.

Driebergen | Grytte

Adres

Hoofdsstraat 25
3971 KA Driebergen-Rijsenburg

Bereikbaarheid

Met de auto vanuit Utrecht. Neem de afslag Driebergen-Zeist op de A12, ga links onder de snelweg door. Bij de 2e stoplichten na de afrit ga je rechtsaf, en dan gelijk weer rechts. Dit is een auto te gast pad, je rijdt deze rechtdoor, vervolgens rijd je het landgoed Bloemenheuvel op. Houdt rechts aan, wij zitten in het hoofdgebouw op het landgoed, je kan gratis parkeren bij het hoofdgebouw of op de parkeerplekken daar net voor.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte is bus & treinstation Driebergen-Zeist. Vanuit Utrecht met de trein: Je stapt uit op het perron en loopt gelijk het station af. Vanuit Nijmegen met de trein: Je komt aan bij de Zeist kant. Je steekt het spoor over en loopt daar het station af. Met de bus: Je komt aan bij de Zeist kant. Je loopt richting de treinen, steekt het spoor over en loopt aan de andere kant het station af. Zodra je het station af bent, steek je over en loop je langs Antropia, over het fietspad. Je volgt de weg volledig tot dat je bij stoplichten aankomt. Hier steek je de weg over naar de overkant van de weg, vervolgens ga je naar rechts en loop je het landgoed op. Je houdt rechts aan, wij zitten in het hoofdgebouw op het landgoed.

Wijchen | Bij Floor

Adres

Havenweg 4
6603 AS Wijchen

Bereikbaarheid

Bij Floor is goed bereikbaar met de auto. Dichtbij Nijmegen, de A50, A73 en A326. Voldoende parkeergelegenheid.