Bureau Loopbaanadvies ICT

Over Michael Tan

Over Michael Tan

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de ICT en ken de markt van binnen en van buiten. Als IT professional heb ik werkzaamheden verricht als software ontwikkelaar, systeemanalist, technisch projectleider, maar ook aan de andere kant gewerkt in het werkveld van accountmanagement, fieldmanagement en recruitment.

De laatste 15 jaar heb ik mij geconcentreerd op het matchen van IT professionals voor tijdelijke projecten bij klanten in de top 500 van Nederland.

Met Bureau Loopbaanadvies ICT wil ik deze kennis en ervaring inzetten om professionals in de ICT te begeleiden bij loopbaanvraagstukken, talentontwikkeling en profileringsvraagstukken.

Samen zorgen we ervoor dat je komt waar je wilt zijn

De ICT-markt is een boeiende markt waar de ontwikkelingen zich snel opvolgen. Het is daarom belangrijk dat je goed zicht hebt en houdt op je kansen en mogelijkheden.

Als loopbaanadviseur en sparringpartner begeleid ik je graag bij het ordenen van je gedachten, het vormgeven van je wensen, het in kaart brengen van je mogelijkheden en het uitstippelen van een pad naar je nieuwe toekomst. Samen zorgen we ervoor dat je komt waar je wilt zijn.

Mijn stijl van werken is praktisch en persoonlijk. Je krijgt altijd concrete adviezen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Onze gesprekken leveren je gegarandeerd iets op!

“Mijn loopbaanvraagstuk was werkzaam blijven als applicatiebeheerder of na 15 jaar mijn baan opzeggen en kiezen voor iets heel anders. Het was fijn om met een onafhankelijk iemand te sparren over mijn loopbaankeuze. Dat heeft het mij het laatste steuntje in de rug gegeven om uit de IT te stappen en een nieuwe richting in te slaan.”
Maarten - Technisch Applicatiebeheerder
“Mijn huidige werkgever zat in een reorganisatie. Het voelde als een bedreiging, maar ik vroeg me af of ik het kon zien als een nieuwe kans. De gesprekken met Michael gaven mij inzicht in mijn eigen rol die ik hierin kan spelen. Ik heb handvatten aangereikt gekregen voor een actievere houding op de werkvloer, maar ook voor het zien en creëren van kansen voor mijn toekomstige mogelijkheden binnen dit bedrijf. Het bleek dus een kans!”
Rob - IT Specialist
“Ik had wat twijfel; kan een IT loopbaanprofessional wel meedenken buiten zijn eigen vakgebied. Dat is immers ook buiten zijn eigen comfortzone. Toch heeft Michael met mij kunnen uitstippelen wat de volgende stap kan zijn in mijn onderwijscarrière. Misschien niet meer voor de klas, maar met een extra opleiding één op één leerlingen begeleiden met gedragsproblemen.”
Pauline - Leerkracht Primair Onderwijs
“Michael heeft mij geholpen om te zien hoe een recruiter mijn CV en motivatie leest. Het helpt om je sterke punten meer voor het voetlicht te brengen. Zo sterk als ik het nu heb gedaan, zou ik anders nooit hebben gedurfd, maar ik heb mijn nieuwe baan wel binnen.”
Mark - System Engineer Infra
“Door gesprekken met Michael heb ik eerst in vaste dienst kennis en ervaring opgedaan met het werken op projectbasis bij een IT detacheerder. Daarna had ik het zelfvertrouwen om de stap van loondienst naar ZZP te zetten.”
Dennis - Systeembeheerder
“Mede door Michael’s uitgebreide kennis en ervaring van de ICT markt, zijn vertrouwen in mij en mijn talenten én zijn inzet, heb ik na een aantal tijdelijke dienstverbanden een vaste aanstelling gekregen bij een organisatie, die goed past bij mijn ambities en verwachtingen.”
Edwin - Functioneel Beheerder

Ben je op zoek naar een sparringpartner voor loopbaanvraagstukken?