Scherpe blik op je CV en LinkedIn profiel

Quickscan voor (Zelfstandige) IT Professionals

CV check & profielscreening

Je wilt met je CV graag opvallen tussen al die andere kandidaten. Je kennis en ervaring moeten in één oogopslag duidelijk maken dat jij de beste kandidaat bent.

Ik bekijk je CV en je LinkedIn profiel door de bril van een recruiter of potentiële opdrachtgever en laat je zien hoe je je kennis en ervaringen beter voor het voetlicht kan brengen. Soms is het handig om je CV of je motivatie wat aan te passen, accenten iets anders leggen, zodat er maximale aansluiting is op het gevraagde.

Ook kun je feedback krijgen over aanvullende kennis en ervaringen om nog meer kans te maken op de door jou gewenste carrièrestap of opdracht.

Antwoord op je vragen

 • Is mijn CV voldoende sterk qua inhoud?
 • Hoe zorg ik dat mijn CV goed aansluit bij vacatures?
 • Kan ik mijn LinkedIn profiel nog verder optimaliseren?
 • Op welke manier zorg ik dat ik opval tussen alle concurrenten?
 • Waar kijken mijn opdrachtgevers/klanten naar?

CV check + profielscreening

Je zichtbaarheid en marktwaarde vergroten

Wat krijg je?

 • Scherpe blik op je CV
 • Analyse van je LinkedIn profiel
 • Feedback met verbeterpunten
 • Terugkoppeling 1-op-1 online (1 uur)

Wat levert het op?

 • Concrete verbeterpunten voor je CV en je LinkedIn profiel
 • Wat je allemaal kunt doen om beter op te vallen
 • Inzicht krijgen en het vergroten van je marktwaarde

Wat kost het?

Vanaf 350 euro excl. btw

“Mijn loopbaanvraagstuk was werkzaam blijven als applicatiebeheerder of na 15 jaar mijn baan opzeggen en kiezen voor iets heel anders. Het was fijn om met een onafhankelijk iemand te sparren over mijn loopbaankeuze. Dat heeft het mij het laatste steuntje in de rug gegeven om uit de IT te stappen en een nieuwe richting in te slaan.”
Maarten - Technisch Applicatiebeheerder
“Mijn huidige werkgever zat in een reorganisatie. Het voelde als een bedreiging, maar ik vroeg me af of ik het kon zien als een nieuwe kans. De gesprekken met Michael gaven mij inzicht in mijn eigen rol die ik hierin kan spelen. Ik heb handvatten aangereikt gekregen voor een actievere houding op de werkvloer, maar ook voor het zien en creëren van kansen voor mijn toekomstige mogelijkheden binnen dit bedrijf. Het bleek dus een kans!”
Rob - IT Specialist
“Ik had wat twijfel; kan een IT loopbaanprofessional wel meedenken buiten zijn eigen vakgebied. Dat is immers ook buiten zijn eigen comfortzone. Toch heeft Michael met mij kunnen uitstippelen wat de volgende stap kan zijn in mijn onderwijscarrière. Misschien niet meer voor de klas, maar met een extra opleiding één op één leerlingen begeleiden met gedragsproblemen.”
Pauline - Leerkracht Primair Onderwijs
“Michael heeft mij geholpen om te zien hoe een recruiter mijn CV en motivatie leest. Het helpt om je sterke punten meer voor het voetlicht te brengen. Zo sterk als ik het nu heb gedaan, zou ik anders nooit hebben gedurfd, maar ik heb mijn nieuwe baan wel binnen.”
Mark - System Engineer Infra
“Door gesprekken met Michael heb ik eerst in vaste dienst kennis en ervaring opgedaan met het werken op projectbasis bij een IT detacheerder. Daarna had ik het zelfvertrouwen om de stap van loondienst naar ZZP te zetten.”
Dennis - Systeembeheerder
“Mede door Michael’s uitgebreide kennis en ervaring van de ICT markt, zijn vertrouwen in mij en mijn talenten én zijn inzet, heb ik na een aantal tijdelijke dienstverbanden een vaste aanstelling gekregen bij een organisatie, die goed past bij mijn ambities en verwachtingen.”
Edwin - Functioneel Beheerder

Wil je een scherpe blik op je CV en LinkedIn profiel en daarmee je marktwaarde en zichtbaarheid vergroten?